Vertalingen

Bij vertaalbureau Sans Détours kunt u terecht voor diverse soorten vertalingen van het Frans naar het Nederlands en vice versa. Zo bent u voor een vertaling van officiële stukken bij Sans Détours aan het juiste adres. Als beëdigd vertaalster ben ik gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten, zoals notariële aktes (testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, algemene voorwaarden, verklaringen van erfrecht, statuten, uittreksels, overeenkomsten), stukken op het gebied van strafrecht (rechtshulpverzoeken, proces-verbalen, arrestatiebevelen, beschikkingen) of andere officiële documenten (certificaten, diploma’s, cijferlijsten). Maar ook in geval van onbeëdigde verklaringen sta ik graag voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan teksten op het gebied van toerisme, kunst en cultuur, communicatie en marketing. Ook bent u bij mij in goede handen wanneer het gaat om de vertaling van diverse algemene teksten, waaronder folders, websites, advertenties, brieven, handleidingen, schoolrapporten, recepten.

Een vertaling van Sans Détours is te allen tijde:
[numblock num=”1″ style=”1″]Discreet
Uw teksten worden uiterst zorgvuldig behandeld en niet zonder toestemming aan derden overlegd.[/numblock]

[numblock num=”2″ style=”2″]Betrouwbaar en correct
U kunt ervan uitgaan dat de inhoud van uw vertaling overeenkomt met die van de brontekst en dat de vertaling in vloeiend Nederlands/Frans aan u wordt afgeleverd.[/numblock]

[numblock num=”3″ style=”3″]Direct
De tekst is helder en prettig leesbaar. De stijl van de tekst sluit aan met de originele tekst.[/numblock]

Wilt u weten met welke vakgebieden u nog meer bij mij terecht kunt? Kijk dan naar een overzicht van mijn specialisaties. Ik sta per 27 juni 2012 ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (wbtv-nr. 4933) en ik ben op 9 augustus 2012 beëdigd bij de rechtbank in Den Haag. Lees vooral meer over mij of neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.