Main menu

Vertalingen

Bij vertaalbureau Sans Détours kunt u terecht voor diverse soorten vertalingen van en naar het Frans. Ook voor een vertaling van officiële stukken kunt u bij Sans Détours terecht. Als beëdigd vertaalster ben ik gespecialiseerd in juridische documenten, zoals notariële aktes, diploma’s, getuigschriften, statuten, voorwaarden en uittreksels. Daarnaast vertaal ik graag voor u toeristische teksten, teksten gericht op kunst en cultuur, communicatie en marketing. Ook bent u bij mij in goede handen wanneer het gaat om de vertaling van diverse algemene teksten, waaronder folders, websites, advertenties, brieven, handleidingen, schoolrapporten, recepten.

Een vertaling van Sans Détours is te allen tijde:

1Discreet
Uw teksten worden uiterst zorgvuldig behandeld en niet zonder toestemming aan derden overlegd.

2Betrouwbaar en correct
U kunt ervan uitgaan dat de inhoud van uw vertaling overeenkomt met die van de brontekst en dat de vertaling in vloeiend Nederlands/Frans aan u wordt afgeleverd.

3Direct
De tekst is helder en prettig leesbaar. De stijl van de tekst sluit aan met de originele tekst.

Wilt u weten met welke vakgebieden u nog meer bij mij terecht kunt? Kijk dan naar een overzicht van mijn specialisaties. Ik sta per 27 juni 2012 ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (wbtv-nr. 4933) en ik ben op 9 augustus 2012 beëdigd bij de rechtbank in Den Haag. Lees vooral meer over mij of neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

  • Sans Détours Vertalingen
  • Anthony Fokkerweg 45
  • 2316 ZG Leiden
  • Email:sandra@sansdetours.nl
  • Telefoon: +316 44 288 818

Referenties

Contact via: